Diensten

Leerlingbegeleiding & TOS-begeleiding

Zoals je hebt kunnen lezen op de homepagina, bieden wij verschillende leerlingbegeleidingstrajecten. We richten ons voornamelijk op individuele leerlingbegeleiding voor kinderen met een extra ondersteuningsbehoefte. Dit kan uiteenlopend zijn. Begeleiding in kleine groepjes is ook een optie. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Daarnaast bieden wij TOS-begeleiding aan. Er is kennis over TOS aanwezig waardoor afstemming op de onderwijsbehoeften van een leerling met TOS goed mogelijk is. Per blok (per leerlingbegeleidingstraject) wordt er gewerkt aan afgesproken doelen en wordt de invulling door Ziezo in overleg met de school samengesteld. TOS-begeleiding vindt twee keer in de week plaats, gedurende het gehele schooljaar. Deze vorm van begeleiding zal gewoon doorlopen in de benoemde wisselweken (tenzij anders gewenst of wanneer wisselweken in schoolvakanties vallen).

Orthopedagogiek

Voor een project een gedragsdeskundige nodig? Tijdelijk behoefte aan een orthopedagoog in uw team? Extra deskundigheid nodig voor een bepaalde casus? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Wanneer bieden wij dat?

Het hele jaar door! In principe onder schooltijd, op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Onderwijsbegeleiding Ziezo heeft het schooljaar opgeknipt in vier delen. Check het rooster voor 2020-2021 onder het kopje ‘rooster 2020-2021’ of klikĀ hier.