previous arrow
next arrow
Slider

Onderwijsbegeleiding ZieZo!


 

Laatste Nieuws

NIEUW! Corona-lespakket

mei 8th, 2020|0 Comments

We mogen weer naar school! Speciaal voor nu: gesprekskaarten over feiten over corona, emoties en gevoelens rondom corona en de vraag: hoe gaan we samen verder?

Leerkrachten en ander […]

Hallo! Welkom op de website van Onderwijsbegeleiding Ziezo!

Plezier in leren staat voor ons centraal. Soms is een steuntje in de rug nodig, om weer plezier (terug) te vinden in het leren. Dat is wat Ziezo kan bieden, dus lees gauw verder!

Leerlingbegeleiding

Onderwijsbegeleiding Ziezo! begeleidt kinderen die een extra onderwijsbehoefte hebben. Dit kan op verschillende gebieden: van ondersteuning bij de vakken, tot coaching van een kind met moeite in de prikkelverwerking. Van ondersteuning bij de sociaal-emotionele ontwikkeling, tot voorbereiding op het VO. Leerlingbegeleiding vindt plaats op school, onder schooltijd, meestal individueel (groepjes ook mogelijk). We kunnen hierbij goed afstemmen op het kind én op de school!

TOS-begeleiding

Kinderen met een taalontwikkelingsstoornis kunnen vanuit een TOSarrangement twee keer in de week extra ondersteuning krijgen. Deze begeleiding biedt Ziezo ook! Daarin wordt aangesloten bij de doelen die de ambulant begeleider en de school hebben vastgelegd. Ziezo! Heeft achtergrondkennis over TOS en kan daarom goed aansluiten bij de onderwijsbehoeften van leerlingen met TOS.

Orthopedagogiek

Daarnaast is Onderwijsbegeleiding Ziezo in te schakelen als u op project- of tijdelijke basis een orthopedagoog nodig heeft. Neem contact op voor de mogelijkheden.


Instagram