Orthopedagoog & leerlingbegeleider

♦ Creatief ♦ Gedreven ♦ Serieus ♦ Betrokken ♦  Vol ideeën

Mijn naam is Angela. Wil je meer over mij te weten komen? Kijk dan gerust rond op deze website! Niet alleen vind je er het aanbod van Ziezo, maar vind je ook steeds meer informatie, tips en adviezen. Ik deel met je, wat ik belangrijk en interessant vind! Op die manier leer je een beetje over mij. Lijkt het je tof om met mij samen te werken? Contact mij dan even, ik sta altijd open voor nieuwe dingen! 

♦ Hbo-opleiding Ecologische Pedagogiek (Hogeschool Utrecht)
♦ Master Orthopedagogiek (Universiteit Utrecht) + aantekening diagnostiek
♦ Cursus Leerlingvolgsysteem Communicatieve Vaardigheden

Iets meer weten over mijn ervaring en achtergrond? Check ook even mijn Linked-Inpagina.

WAT BIEDEN WIJ?

TARIEVEN

DOWNLOADS

CONTACT